תפריט סגור

כיצד בודקים תוקף רב-קו וכיצד מחדשים רב-קו שפג תוקפו

תוקף רב-קו

כיצד בודקים תוקף רב-קו וכיצד מחדשים רב-קו שפג תוקפו

מה תוקף כרטיס הרב-קו ומה קורה כשפג תוקפו?

תוקף כרטיס הרב-קו הוא 8 שנים. ברגע שפג תוקפם של הכרטיסים, הם ננעלים ולא ניתן להשתמש בהם יותר. במהלך 2011 נערך קמפיים מעבר אינטנסיבי לכרטיס הרב-קו באזור גוש דן (בעקבות הארגון מחדש) וירושלים (עם כניסת הרכבת הקלה). לכן בימים אלה פג תוקפם של כרטיסים רבים. בעלי הכרטיס מגלים יום אחד שכל החוזים שלהם נעולים, ואינם יכולים להשתמש ברב-קו. מדריך זה יסביר כיצד לנהוג במקרה כזה.

כיצד בודקים מה תוקף הרב-קו?

אם יש בטלפון קורא NFC – נכנסים לאפליקציית "רב קו אונליין", סורקים את הכרטיס, והתוקף שלו יופיע מיד בשורה מתחת למספר הכרטיס (בתמונה המצורפת).

אין לכם צ'יפ NFC בנייד? השתמשו במכשיר של חבר, או גשו לאחת מעמדות הטעינה בקיוסקים. את רשימת העמדות ניתן למצוא באתר רב-קו. במפה לחצו על סמליל הפילטר מצד ימין, הקליקו על "מאויש", ולאחר מכן הקליקו על האזור הרצוי במפה.

נגמר לי תוקף הכרטיס. כיצד מנפיקים כרטיס חדש וכמה זה עולה?

ראשית לא להיבהל. הנפקת הכרטיס היום קלה ומהירה יותר מבעבר. כבר אין חשיבות מה המפעיל שהוצאתם דרכו את הכרטיס המקורי. ניתן להוציא את הכרטיס המחודש בתחנות רכבת נבחרות, או באחת מעמדות "על הקו" הקרובות לביתכם. הנפקת הכרטיס החדש נעשית בחינם.

למציאת עמדת "על הקו" הקרובה לחצו כאן. באתר לחצו על סמליל הפילטר מצד ימין, הקליקו על "שירותי רב קו", ולאחר מכן הקליקו על האזור הרצוי במפה.

תוך כמה אוכל להשתמש שוב בחוזים שטענתי בכרטיס?

כרטיסים תקופתיים: חופשי חודשי, חופשי שבועי, חופשי יומי וכדומה –  "יועתקו" לכרטיס החדש באופן מיידי.

חוזים מסוג ערך צבור – יתכן ותצטרכו לחזור אחרי 3 ימים להשלמת העברת הנתונים.

תוקף רב-קו

הזן את כתובת הדואר האלקטרוני שלך כדי להירשם לאתר ולקבל הודעות על פוסטים חדשים!

הצטרפו ל 595 מנויים נוספים